Meistä

Helsinki-Tallinna.com sivusto keskittyy esittelemään erilaisia matkavaihtoehtoja Tallinnaan. Esittelemme myös mielenkiintoisimmat hotellit ja kylpylät.

Helsinki-Tallinna.com ei ole matkatoimisto tai matkanjärjestäjä. Olemme mainossivusto, joka mainostaa Suomessa toimivien matkatoimistojen ja matkanvälittäjien tarjouksia Tallinnaan ja Tallinnan lähialueille.

Tietoa sivun tarjouksista

Sivustolla esitellyt hinnat ovat voimassa tarjouksen julkaisuhetkellä. Ne eivät ole saatavilla kuin rajoitetun ajan. Hinnat riippuvat tarjousmatkojen tai -hotellien varaustilanteesta, eikä Helsinki-Tallinna.com sivusto voi taata, että jokainen kävijä saa hankittua matkansa tarjoushintaan.

Helsinki-Tallinna.com ei vastaa tarjousten oikeellisuudesta eikä ota vastuuta mainoslinkkien kautta tehdyistä ostotoimenpiteistä, ostetuista matkoista ja tuotteista tai matkojen, tuotteiden ja palvelun laadusta yms. Näistä vastaa ko. tuotteiden ja palvelun tarjoaja.

Tietosuoja

Sivustolla näytetään kolmannen osapuolen, esimerkiksi matkanjärjestäjien tai Googlen, välittämiä mainoksia. Nämä yritykset saattavat kerätä käynneistäsi tietoja (ei kuitenkaan käyttäjän henkilötietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) mainosten kohdentamiseen.

Sivusto kerää myös analytiikkaa esim. Googlen työkalujen avulla kävijöistä, jota käytetään mm. sivuston toiminnan ja käytettävyyden parantamiseen. Lisätietoa Googlen-tietosuojakäytännöistä.